Nov
2008

God Will Answer Your Prayers

Sometimes you feel
That God don’t answer your prayers
That God leave you by yourself
And don’t care about your problems

God doesn’t work in seconds
Or hours that you expect it
God works in days, months
Or even years

So just pray to God
Whatever you want it
And never give up
To that hope

Because when you don’t realize
What you ever pray and hope to God
Will become TRUE

Jun
2008

Happy Birthday to Me !

Today is my birthday so to celebrate this with my new blog :-)

This blog will tell about my life, my dreams, my wishes, my hobbies, my favourites, etc….. that’s why I call this blog is the journey of me. I believe dreams will come true, maybe not now but it will be someday because God always be with me.

I believe that I can be a woman who has own business and good career… :-)

Hari ini ultah gue yang ke-34… still single and complicated :-) Makin banyak orang yang bertanya atau ngomong ‘ditunggu undangannya’, ‘mana nih ?’ …. males gak sih… Karena pertanyaan-pertanyaan seperti itu makanya gue sering males pergi ke pesta atau acara keluarga karena tau pasti ada yang nanya…

Hari ini acara makan-makan di kantor aja, tapi nanti hari Minggu, 15 Juni 2008 bakalan ada kebaktian pengucapan syukur untuk rumah baru gue di Bukit Golf, Cibubur sekaligus ultah gue.

Semalam begitu jam 00:00 teng… seperti biasa gue berdoa mengucap syukur kepada Tuhan karena begitu banyak berkat yang sudah Dia berikan dan juga my wishes :-)

Banyak hal yang sudah gue capai tapi masih banyak juga yang ingin gue capai dan gue percaya akan tercapai karena Tuhan campur tangan di dalamnya. Thanks God !

To all of you who read this blog, you can give comment and thank you. GBU !